Κασσελάκης μετά την ομιλία Γεροβασίλη: «Εκλογές στις 10 Μαρτίου – Θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος» (Βίντεο)

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε τον λόγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη και ζήτησε οι εκλογές να γίνουν το συντομότερο δυνατόν, στις 10 Μαρτίου με υβριδικό τρόπο για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανέβηκε στο βήμα και χαιρέτισε δια χειραψίας την Όλγα Γεροβασίλη, λέγοντας:

Δείτε: ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Την υποψηφιότητά της για την προεδρία ανακοίνωσε η Όλγα Γεροβασίλη

«Καλωσορίζω την αντιπρόεδρο της Βουλής και ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε έναν όμορφο αγώνα για να μπορέσει το κόμμα μας να αγαπήσει τα μέλη του έμπρακτα».

«Δεσμεύομαι ενώπιον όλων σας ότι εγώ θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Δεσμεύομαι ενώπιον όλων σας ότι θα δουλέψω για το κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ανεξαρτήτως βουλευτικής καρέκλας. Δεσμεύομαι ότι την επομένη των εκλογών εφόσον κερδίσω θα προσκαλέσω συλλογικά και την αντιπρόεδρο της Βουλής και την όλη την ομάδα που θα την αγκαλιάσει να έρθει συλλογικά για να μπορέσουμε να φέρουμε τις καταστατικές αλλαγές που χρειαζόμαστε εις πέρας» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Να ξέρουν όλοι στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει. Για να μπορέσει αυτή η αλήθεια, η δική μας αριστερή αλήθεια να κερδίσει απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να πάμε το γρηγορότερο δυνατόν σε εκλογές προέδρου στις 10 Μαρτίου και να πάμε υβριδικά για να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή. Αυτή είναι η εισήγησή μου προς το συνέδριο το οποίο θα αποφασίσει» κατέληξε.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Ήρθα για να μείνω – Θέλω να γίνει η μεγάλη ανατροπή

Επιμένει ο Στ. Κασσελάκης, υιοθετώντας την παρέμβαση Τσίπρα, στις εκλογές, παρά τις διαφωνίες κορυφαίων στελεχών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί